Klantgerichte, flexibel inzetbare testassistent

Kom jij ons ondersteunen? Wij, CPM uit Gorinchem, zoeken een Klantgerichte, flexibel inzetbare testassistent (m/v)
(Op oproepbasis)

Testassistent bij CPM, wat houdt dat in?

Een testassistent zorgt ervoor dat de dag van assessments en testafname soepel en prettig verloopt. Daarbij heb je te maken met onze consultants en rollenspelers, maar vooral ook met de assessment deelnemers.

Je ontvangt (vanaf 8 uur) de deelnemers en maakt hen al een beetje wegwijs. De hele dag ben jij hun eerste aanspreekpunt, je bewaakt de tijdsplanning, helpt bij de opstart van testen op de computer, én je zorgt voor een lekkere lunch. Alle materialen (digitaal en geprint) voor deelnemers, consultants en rollenspelers heb je al vóór de testdag punctueel voorbereid. Ook heb je een passende planning in elkaar gezet: een echt puzzelwerk. Verandert de planning, dan bedenk je vlot een oplossing.

Kortom: je bent een hartelijke ‘spin in het web’ die iedereen die bij een assessment betrokken is, op veel manieren ontzorgt.

Wat voor iemand  zoeken we?

Iemand met ……

  • (minimaal) een afgeronde opleiding op mbo-niveau, bijvoorbeeld mbo-administratief,
  • de mogelijkheid om 1 à 2 (vaste) dagen per week vanaf 8.00 tot 14.00 uur inzetbaar te zijn,
  • een opgewekte, gastvrije houding en een representatief uiterlijk,
  • een oplossingsgerichte aard en improvisatietalent,
  • een zorgvuldige manier van werken,
  • het vermogen zelfstandig maar ook met collega’s goed werk af te leveren,
  • overzicht over de diverse taken, zonder meteen in de stress te schieten 

Wie zijn wij?

Wij, CPM Nederland in Gorinchem, houden ons bezig met diverse diensten: assessment en development centers, (loopbaan)coaching, teamtraining of ondersteuning van verandertrajecten. Onze klanten zijn commerciële en publieke organisaties. Wij helpen individuen, teams en organisaties bij het bereiken van hun ontwikkelingsdoelen. De mens staat daarbij altijd centraal.

Wat hebben we te bieden?

Dit is een afwisselende baan met veel dynamiek en contacten met uiteenlopende mensen. Je krijgt collega’s die assessment-consultant, trainer of coach zijn. Enkele anderen ondersteunen hen, bijv. als projectassistent. Ook de testassistent speelt in de ondersteuning een onmisbare rol. Nu is het nog een kleine job (met een gemiddelde van 4 tot 8 uur per week) op oproepbasis, maar mogelijk groeit het aantal uren. Vind je het leuk om nieuwe dingen te leren, dan ben je bij ons aan het juiste adres, want ‘blijven leren’ vinden we voor alle medewerkers belangrijk. Wij werken met elkaar hard aan het CPM-succes. Ook onderling hechten we aan ‘de menselijke maat’: de lijnen zijn kort, de sfeer is informeel.

Wil je meer weten of meteen solliciteren?

Wil jij meer weten over deze leuke baan en CPM? Bekijk dan onze website www.cpm-hrm.nl of bel met 0183-766010. We vertellen je er met plezier meer over. Wil je gelijk reageren? Stuur dan je cv met een motivatie naar info@cpm-hrm.nl. Je mag op een snelle reactie rekenen.

Goed om te weten: in onze selectieprocedure zit ook een vorm van assessment.