Ondernemende senior consultant team- en organisatieontwikkeling

Kom jij ons team versterken? Wij zoeken een full time Ondernemende senior consultant team- en organisatieontwikkeling

De organisatie

Wij, CPM Nederland in Gorinchem, zijn een kleine organisatie met als corebusiness het analyseren van gedrag en het adviseren over en begeleiden van de ontwikkeling van individuen, teams en organisaties. We ondersteunen commerciële en publieke organisaties bij het optimaal realiseren van hun doelen. Daarvoor kunnen we – op maat – allerlei middelen inzetten: assessment en development centers, (loopbaan)coaching, teamtraining of ondersteuning van verandertrajecten. Steeds staat daarbij de mens centraal. 

De functie

We zijn op zoek naar een collega met stevige werkervaring op het gebied van team- of organisatieontwikkeling, leiderschapsontwikkeling, begeleiding managementteams en ondersteuning van veranderprocessen. Vaak maakt enige vorm van assessment onderdeel uit van dergelijke opdrachten. Ook die discipline is voor jou bekend terrein. Je bent voor opdrachtgevers een gesprekspartner op strategisch niveau en vertaalt hun vragen naar passende CPM-oplossingen.

Behalve deze inhoudelijke uitdaging kent de baan een belangrijk commercieel aspect. Wij hebben  veel trouwe opdrachtgevers. Die weet je uiteraard te behouden, maar je steekt ook energie in het uitbouwen van de portefeuille. Je verzilvert kansen voor mooie opdrachten op alle terreinen waarop wij thuis zijn. Niet altijd zal je de opdrachten dus zelf uitvoeren. Als alerte accountmanager zal je ze wel bewaken en volgen.

Kandidaat-profiel

  • academisch werk- en denkniveau, bij voorkeur met afgeronde studie bedrijfskunde, SIOO, LO&V (Leren, ontwikkelen & veranderen), of arbeids- en organisatiepsychologie
  • passende ervaring in het werkveld van begeleiding van leiderschaps-, team- of organisatieontwikkeling
  • thuis in de wereld van assessments
  • netwerker met lef en ambitie, met aantoonbare salesresultaten op zijn of haar conto
  • flexibele zelfstarter, maar ook positief kritisch samenwerker in projecten met andere collega’s
  • slim, strategisch, en met ondernemerszin
  • integere, diplomatieke gesprekspartner
  • bereid de beroemde ‘extra mile’ te lopen voor opdrachtgevers én voor collega’s

Het aanbod

Je krijgt een pittige job in een leerzame omgeving. De meeste collega’s hebben een jarenlange expertise opgebouwd op het gebied van assessment en development trajecten in allerlei vormen, Daarnaast mag je ook rekenen op collega’s die door hun ervaring een kritisch klankbord kunnen zijn voor de dienstverlening waarop jíj je primair zult richten. De variatie in opdrachten en opdrachtgevers is heel groot. Werken aan je eigen ontwikkeling, zelf blijven leren, staat hoog in het vaandel.

We hanteren beproefde methodieken, maar staan zeker open voor vernieuwende manieren van werken. We zijn flexibel en werken met elkaar hard aan het succes van de organisatie. Ook intern hechten we aan ‘de menselijke maat’: de lijnen zijn kort, de sfeer is informeel.

Een prettig salaris en een lease auto behoren tot de arbeidsvoorwaarden.

Meer info of meteen reageren?

Wil jij meer weten over deze boeiende baan en CPM? Bekijk dan onze website www.cpm-hrm.nl of bel met 0183-766010. We vertellen je er met plezier meer over.

Wil je gelijk reageren? Stuur dan je cv met een motivatie naar info@cpm-hrm.nl. Je mag  op een snelle reactie rekenen.

Goed om te weten: een assessment maakt onderdeel uit van onze selectieprocedure.